apexx01

Ons Verhaal (Apexx01)

Ons verhaal begon met twee problemen die door velen zullen worden herkend: een gebrek aan tijd en aanhoudende vermoeidheid. In Nederland lijkt dit bijna de norm te zijn geworden. Het is opmerkelijk hoe vaak mensen reageren met een eenvoudig 'ja, druk' wanneer hen wordt gevraagd hoe het met ze gaat. Bovendien hoor ik talloze mensen klagen over aanhoudende vermoeidheid. We hebben hier een heersende werkcultuur. Haast en drukte zijn een statussymbool geworden, een teken dat we een overvolle agenda hebben en daardoor belangrijk zijn. We worden overspoeld door verplichtingen. En zo lang je druk bent, gaat het goed. Toch?

Dit scenario zal voor velen herkenbaar zijn. Ik spreek namens al mijn vriendinnen die in de afgelopen jaren moeder zijn geworden wanneer ik zeg dat ze simpelweg niet genoeg uren in een dag lijken te hebben. Daarnaast kan ik talloze mensen in mijn directe omgeving noemen die te maken hebben gehad met een burn-out of er nog steeds door getroffen worden. Iedereen heeft een eigen verhaal. Voor sommigen zijn deze problemen herkenbaar omdat ze moeder zijn, ondernemer, of lange dagen maken in de bouwsector. Anderen hebben onregelmatige werkschema's of worstelen met gezondheidsproblemen die de oorzaak zijn van vermoeidheid. 

Overvolle agenda's en we streven ook nog naar een sociaal leven. We hebben het allemaal druk en we zijn voortdurend moe. Ikzelf heb nog nooit een regelmatig leven gehad. Enkele jaren geleden begon ik de gevolgen daarvan te voelen. Mijn werk had toen ook onregelmatige werktijden: soms vroeg in de ochtend, soms 's nachts, soms overdag. Daarnaast heb ik altijd intensief getraind. Hoewel ik nooit bezwaar heb gehad tegen onregelmatige werktijden, begon ik wel te merken dat mijn lichaam meer hersteltijd nodig had en mijn energieniveau lager was dan voorheen.

Uiteindelijk leidde mijn uitputting tot allerlei klachten. Ik kon minder goed omgaan met stressvolle situaties, wat resulteerde in meer angst(aanvallen), waardoor ik vervolgens niet genoeg slaap kreeg. Dit leidde tot frequente migraineaanvallen, die op hun beurt weer meer stress veroorzaakten omdat ik niet meer in staat was om de dingen te doen die ik moest doen. Een klus of werk afzeggen? Dat leek geen optie... Ik wilde altijd zorgen dat de kwaliteit van mijn werk niet onder mijn vermoeidheid leed. Echter, mijn levenskwaliteit werd uiteindelijk het slachtoffer. Ik was niet langer aangenaam gezelschap voor anderen, maar ook niet voor mezelf. Ik stond mezelf behoorlijk in de weg. Snel geïrriteerd, voortdurend moe, vergeetachtig, weinig geduld, nooit genoeg tijd, voortdurend haast en een negatieve stemming. Dit waren eigenschappen die totaal niet bij mij pasten.

Ik bevond me in een negatieve vicieuze cirkel die ik maar niet kon doorbreken. Zowel mijn fysieke als mentale gezondheid bevonden zich verre van optimaal. Sporten ging niet meer zoals voorheen en ik haalde nergens meer positieve energie uit. Uiteindelijk besloot ik de dokter te raadplegen omdat mijn migraineaanvallen te frequent werden en ik steeds vaker dagen in bed lag. Mijn batterij was simpelweg leeg. Daarom begon ik op aanraden van de dokter met voedingssupplementen. Langzaam maar zeker herstelde mijn energieniveau zich. Voor mij zijn supplementen inmiddels onmisbaar geworden. Ondanks mijn over het algemeen gezonde eetgewoonten, geven supplementen net dat extra duwtje in de rug. Mijn lichaam herstelt sneller en beter, mijn energieniveau is hoger en mijn mentale gezondheid is sterk verbeterd.

Fijn natuurlijk, maar al snel merkte ik dat ik overal een hele verzameling supplementen mee naartoe moest nemen. Op een gegeven moment waren dat wel 13 potten! Niet bepaald handig. Zeker niet omdat ik veel reis en daarnaast zijn goede supplementen in veel landen lastig te vinden. Via een goede vriendin kwam ik in contact met Rob Elens, een orthomoleculair huisarts. Ik deelde mijn verhaal met hem en hij stelde een mix van ingrediënten samen die mijn levensstijl zou ondersteunen. Halverwege 2022 had ik mijn eigen unieke supplement, alles in één pot!

Mensen in mijn omgeving raakten geïnteresseerd. Ik kreeg vaak de vraag: 'Wat doet het dan?' of 'Mag ik het ook eens proberen?' Natuurlijk is het geen magisch poeder, het is geen medicijn, maar na drie dagen gebruik kun je al een verschil voelen. Voor mij betekent het vooral meer energie (vooral 's ochtends) en ik voel ik me fitter dan voorheen. Alle gevolgen van mijn eerdere vermoeidheid zijn zo goed als weg. Ik ben weer scherp, positief, slaap weer goed, en voel me goed. 

Toen de vraag naar mijn alles-in-een supplement toenam, ben ik teruggegaan naar dokter Elens. Kunnen we dit niet toegankelijk maken voor iedereen? Samen met hem en een ervaren team van professionals hebben we hard gewerkt om de formule te verbeteren en een alles-in-één supplement te creëren dat op een eenvoudige maar effectieve manier onze gezondheid en welzijn kan verbeteren. De formule is veelvuldig getest en verbeterd, en is nu klaar om het beste uit iedereen te halen. Het sleutelelement van Apexx01 is het activeren van de mitochondriën, de kleine 'energiecentrales' in onze cellen die verantwoordelijk zijn voor het produceren van energie. Door de mitochondriale functie te optimaliseren, kunnen we onze energieniveaus verhogen, onze mentale helderheid verbeteren en onze algehele gezondheid ondersteunen. Uit onze onderzoeken blijkt dat zowel gezonde mensen (zonder gezondheidsklachten) als mensen met klachten voordelen ervaren van hun gebruik met Apexx01.


Wij zijn van mening dat iedereen het verdient om zich op zijn best te voelen. Apexx01 is dan ook voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil ondersteunen. Apexx01 is het resultaat van onze passie en toewijding om een voedingssupplement te creëren dat gewoonweg goed is, zonder poespas. Het is ontwikkeld vanuit liefde, niet vanuit commercie, om bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven. 

Terug naar blog