Hoe Je Ons Kunt Bereiken

We horen graag van je! Bij Nexxt Labs hechten we veel waarde aan je feedback, vragen en suggesties. Ons toegewijde team staat klaar om je vragen te beantwoorden of te adviseren waar nodig.

Neem contact op:
E-mail:
info@nexxtlabs.nl
Telefoon: 0631046687
Maandag t/m vrijdag: 10.00u - 16.00u

Nexxt Labs BV
Verdunplein 17, Unit A8485
5627 SZ Eindhoven

Frequently Asked Questions

Wat is Apexx01? 

Apexx01 is een alles-in-één supplement complex ontwikkeld door Nexxt Labs. Het is een unieke en krachtige formule die vitaminen, mineralen, aminozuren/proteïnen, omega-vetzuren, kruiden/planten, en superfoods combineert. Apexx01 is speciaal ontwikkeld om de perfecte dagelijkse combinatie van micro- en macronutriënten te bieden, met als belangrijkste doel de "energiefabriekjes" (mitochondriën) in het lichaam te laten functioneren. Apexx01 helpt bij het optimaal functioneren van zowel lichaam als geest. De formule is zorgvuldig samengesteld door orthomoleculair huisarts Rob Elens (MD) en is gebaseerd op het laatste wetenschappelijk onderzoek. 

Waarom is Apexx01 gemaakt als een 'one furmula to fit all'? 

Apexx01 lost het gedoe op van het nemen van verschillende type supplementen met verschillende doseringen en mogelijke interacties. Apexx01 is ontwikkeld met als hoofddoel het optimaliseren van de fysieke en mentale gezondheid. Dit wordt gedaan door de perfecte dagelijkse combinatie van micro- en macronutriënten te combineren, met als belangrijkste doel de "energiefabriekjes" (mitochondriën) in het lichaam te laten functioneren. De ingrediënten en doses die hiervoor nodig zijn, zijn voor iedereen hetzelfde – daarom is Apexx01 echt voor iedereen.

Hoe smaakt Apexx01? 

We hebben een paar smaakingrediënten toegevoegd aan de hoofdformule om een frisse smaak van sinaasappel en maracuja (passievrucht) te verkrijgen. 

Wat zijn de voordelen van het nemen van Apexx01? 

Apexx01 biedt ondersteuning op vier cruciale gebieden van je gezondheid: meer energie, een verhoogt immuunsysteem, beter cognitief functioneren, en sneller herstel van het lichaam. We begrijpen dat iedereen een unieke gezondheidsgeschiedenis heeft en anders reageert op verschillende voedingsstoffen. Apexx01 is daarom ontworpen als een uitgebreide formule om dagelijkse micro- en macronutriënten te bieden die onze lichaam & geest nodig heeft om onze kleine "energiefabriekjes" aan het werk te krijgen (mitochondriën).

Veel Apexx01 gebruikers hebben aangegeven dat ze aanhoudende energie en een betere focus voelen. Andere veel voorkomende voordelen zijn een gezonde huid-, haar- en nagelgroei en ondersteuning van het herstel na fysieke activiteit. Voor mensen met een voedingstekort of spijsverteringsproblemen kunnen voordelen sneller worden waargenomen.

Hoeveel ingrediënten zitten er in Apexx01? 

Apexx01 bevat in totaal 56 ingrediënten, waarvan 52 hoofdingrediënten en 4 toegevoegd voor de smaak. 

Is Apexx01 veilig om te nemen? 

Apexx01 is grondig getest en is veilig om te nemen zoals voorgeschreven. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of antidepressieve medicijnen gebruikt die SSRI bevatten, raadpleeg dan eerst je arts voor gebruikt. Apexx01 is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of preventie van een ziekte. Informatie op deze site wordt uitsluitend verstrekt voor informatieve doeleinden. Als je een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met je reguliere zorgverlener.