Aankoopgegevens

Om jouw Apexx01 te bestellen, vul je eenvoudig je gegevens in op onze bestelpagina. Je kunt vervolgens je bestelling afronden. Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt jouw bestelling bij je thuis bezorgd.

Bij dagelijks gebruik volgens de aanbevolen dosering (15 gram, 1 scoop per dag) zal een pot Apexx01 na 4 weken opgebruikt zijn.

Het doel van deze service is enkel om je leven gemakkelijker te maken. Standaard ontvang je elke 4 weken automatisch een nieuwe voorraad Apexx01. Je kunt echter op elk moment je bestelfrequentie aanpassen of de automatische leveringen volledig stopzetten. Dit doe je door in te loggen via onze website.

Om jouw bestelfrequentie aan te passen of automatische leveringen stop te zetten, log je hier in via onze website en pas je jouw voorkeuren aan. Dit doe je door het e-mailadres in te voeren dat je hebt gebruikt voor je Apexx01 bestelling. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je zonder wachtwoord kunt inloggen en eenvoudig je voorkeuren kunt wijzigen op elk gewenst moment.

Wanneer je bent ingelogd kun je je persoonlijke gegevens, betaalmethode, en afleveradres wijzigen. Je kunt ook je bestelfrequentie wijzigen, zelf je eerstvolgende levering plannen, of je automatische leveringen volledig opzeggen.

Kom je er niet uit? Start een chat of stuur een e-mail naar info@nexxtlabs.nl.

Je kunt je eerste Apexx01 verwachten binnen 1 – 3 werkdagen. Je ontvangt per e-mail een track & trace code zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Voor elke volgende levering ontvang je ook een e-mail, zodat je altijd weet wanneer je je volgende Apexx01 kunt verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, dus bieden we een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je niet 100% tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na de eerste bestelling contact met ons opnemen om het proces van terugbetaling te starten. Lees meer in onze Refund Policy.

Wij accepteren iDeal en Creditcard.

Zodra de bestelling is geplaatst, gaan onze medewerkers in het magazijn aan de slag om deze zo snel mogelijk te verzenden. Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kun je doen via live chat op onze website, of per e-mail (info@nexxtlabs.nl). We zullen ons best doen om eventuele aanpassingen door te voeren.

Voor toekomstige bestellingen kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in je account. Je kunt hier inloggen.

Absoluut, wij bieden een speciaal Partner Programma waarvoor je je hier kunt inschrijven. Dit innovatieve online verkoopprogramma stelt je in staat om inkomsten te genereren via aantrekkelijke commissies - van jou én de partners die jij aanbrengt.

Gebruik & Dosering  

In je pot zit een maatschepje. Vul het schepje helemaal tot aan de rand; dit komt neer op precies 15 gram. Meng het Apexx01 poeder grondig met minstens 250 ml water in een glas. Roer stevig totdat alle klontjes volledig zijn opgelost.

Je kunt Apexx01 ook toevoegen aan een smoothie of mengen met een andere drank naar keuze. We raden echter af om het te mengen met warme en koolzuurhoudende dranken, omdat dit het effect van sommige ingrediënten kan beïnvloeden.

We adviseren om dagelijks 1 scoop van 15 gram Apexx01 te gebruiken. Dit kun je mengen met 250ml water of een andere drank naar keuze. Consistent gebruik van Apexx01 levert de beste resultaten.

Uit ons onderzoek is gebleken dat je de eerste resultaten al kunt merken na een aantal dagen, maar de echte voordelen vaak pas na een aantal maanden. Daarnaast is elk persoon natuurlijk uniek, dus elke reis met Apexx01 is dat ook.

De aanbevolen dosering voor Apexx01 is simpel: slechts 1 volle scoop van 15 gram per dag.

In elke pot zitten 28 porties en een scoop-lepeltje. Vul het lepeltje tot de rand, dit is precies 15 gram Apexx01. 

In elke pot zit een lepeltje. Deze vul je tot aan de rand met Apexx01. Dit is precies 15 gram!

In principe bevat Apexx01 geen ingrediënten die niet samengaan met andere supplementen of medicijnen.

Als je meerdere medicijnen gebruikt, zwanger bent, borstvoeding geeft of antidepressieve medicijnen gebruikt die SSRI bevatten, raadpleeg dan eerst je huisarts voordat je Apexx01 gebruikt.

Als je al voorgeschreven andere supplementen gebruikt, raadpleeg dan ook eerst je huisarts voor het gebruik van Apexx01.

Apexx01 is ontworpen om de perfecte dagelijkse basis van micro- en macronutriënten te leveren. Het vervangt daarom niet alleen een multivitamine, maar verwijderd ook de behoefte aan extra mineralen en andere voedingssupplementen. 

Zeker! Je kunt het met bijna alles mengen. Heb je het al eens geprobeerd in je smoothie? We bieden ook recepten aan bij elke bestelling. Het enige wat we afraden is het mengen van Apexx01 met hete of koolzuurhoudende vloeistoffen, omdat dit de werkzaamheid van sommige ingrediënten kan beïnvloeden.

Je kunt de effecten van Apexx01 beginnen te voelen binnen de eerste paar dagen van gebruik. Hoe langer en consistenter je het neemt, hoe meer voordelen je kunt ervaren. 

Uit ons onderzoek bleek dat bijvoorbeeld 78% zichzelf binnen één week gebruik al energieker voelde - zelfs participanten met diverse extreme vermoeidheidsklachten.

Je kunt de dosering van Apexx01 niet verhogen zonder overleg met je huisarts. De dosering kan echter op elk gewenst moment gestopt of verlaagd worden.

Je kunt het op elk moment innemen. We adviseren aan om het 's ochtends, voor of tijdens het ontbijt in te nemen, zodat de formule zijn werk kan doen gedurende de dag! 

Koud en droog – dat is alles.

Product Informatie

Apexx01 is een alles-in-één supplement complex ontwikkeld door Nexxt Labs. Het is een unieke en krachtige formule die vitaminen, mineralen, aminozuren/proteïnen, omega-vetzuren, kruiden/planten, en superfoods combineert. Apexx01 is speciaal ontwikkeld om de perfecte dagelijkse combinatie van micro- en macronutriënten te bieden, met als belangrijkste doel de "energiefabriekjes" (mitochondriën) in het lichaam te laten functioneren. Apexx01 helpt bij het optimaal functioneren van zowel lichaam als geest. De formule is zorgvuldig samengesteld door orthomoleculair huisarts Rob Elens (MD) en is gebaseerd op het laatste wetenschappelijk onderzoek. 

Apexx01 lost het gedoe op van het nemen van verschillende type supplementen met verschillende doseringen en mogelijke interacties. Het is ontwikkeld met als hoofddoel de fysieke en mentale gezondheid te ondersteunen. Dit wordt gedaan door de perfecte dagelijkse combinatie van micro- en macronutriënten te combineren, met als belangrijkste doel de "energiefabriekjes" (mitochondriën) in het lichaam te laten functioneren. De ingrediënten en doseringen die hiervoor nodig zijn, zijn voor iedereen hetzelfde – daarom is Apexx01 echt voor iedereen.

We hebben een paar smaakingrediënten toegevoegd aan de hoofdformule om een frisse smaak van sinaasappel en maracuja (passievrucht) te verkrijgen. 

Apexx01 biedt ondersteuning op vier cruciale gebieden van je gezondheid: meer energie, een verhoogt immuunsysteem, beter cognitief functioneren, en sneller herstel van het lichaam.  

We begrijpen dat iedereen een unieke gezondheidsgeschiedenis heeft en anders reageert op verschillende voedingsstoffen. Apexx01 is daarom ontworpen als een uitgebreide formule om dagelijkse micro- en macronutriënten te bieden die onze lichaam & geest nodig hebben om onze "energiefabriekjes" aan het werk te krijgen (mitochondriën).  

Veel Apexx01 gebruikers hebben aangegeven dat ze aanhoudende energie en een betere focus voelen. Andere veel voorkomende voordelen zijn een gezonde huid-, haar- en nagelgroei en ondersteuning van het herstel na fysieke activiteit. Voor mensen met een voedingstekort of spijsverteringsproblemen kunnen voordelen sneller worden waargenomen. 

Lees alle resultaten van het onderzoek hier.

Apexx01 is voor iedereen die ervoor wil zorgen dat er dagelijks aan zijn voedingsbehoeften wordt voldaan, en biedt de ondersteuning die je nodig hebt om de dagelijkse drukte van het leven te bestrijden.  

Of je nu bepaalde vermoeidheidskachten hebt, of gezond bent en op zoek bent naar het opvullen van bepaalde voedingsstoffen, dagelijks traint, of gewoon simpelweg een gezond leven belangrijk vindt - Apexx01 ondersteunt je voeding wanneer je het het meest nodig hebt.

Apexx01 is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en levensstijlen, inclusief mensen met vermoeidsheidsklachten, speciale dieetvoorkeuren, en atleten. 

Kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, en mensen met antidepressiva medicatie wat SSRI bevat, moeten professioneel medisch advies inwinnen voordat ze Apexx01 of een ander voedingssupplement gebruiken. 

In tegenstelling tot multi-vitamines die vaak enkel een combinatie van vitaminen en mineralen bieden, is Apexx01 speciaal ontwikkeld om de ideale balans van micro- en macronutriënten te leveren die je lichaam & geest de ondersteuning bieden om optimaal te functioneren. Apexx01 is daarnaast gericht op de ondersteuning van mitochondriën, in plaats van enkel te voorkomen dat je niet voldoet aan de ADH's van vitaminen en mineralen.

Tot slot bevat Apexx01 nog meer ingrediënten; aminozuren & proteïnen, omega vetzuren, kruiden- & planten preparaten, en superfoods. Deze toevoegingen zijn gedaan om een nog betere ondersteuning te bieden voor het optimaal functioneren van lichaam en geest. Er bestaan verder nog geen andere supplementen met een soortgelijke formule of doel voor ogen.

Apexx01 bevat in totaal 56 ingrediënten, waarvan 52 hoofdingrediënten en 5 toegevoegd voor de smaak. 

Apexx01 is grondig getest en is veilig om te nemen zoals voorgeschreven. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of antidepressieve medicijnen gebruikt die SSRI bevatten, raadpleeg dan eerst je arts voor gebruikt. 

Apexx01 is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of preventie van een ziekte. Informatie op deze site wordt uitsluitend verstrekt voor informatieve doeleinden. Als je een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met je reguliere zorgverlener. 

Ons product is uitvoerig getest. Echter zijn er een aantal bijwerkingen die kunnen optreden.

De meestvoorkomende bijwerking is fluor gele urine. Geen zorgen! Dit komt door de vitamine B2 die is toegevoegd. Deze vitamine (riboflavine) behoort tot een groep flavinen met gele pigmenten, wat de gele kleur van de urine verklaart. Ook kan de urine een sterkere geur hebben door diverse kruidenpreparaten in Apexx01.

In zeldzame gevallen kan er hoofdpijn optreden of kun je een droge mond krijgen. Dit zou echter binnen 24 uur verdwenen moeten zijn.

Deze bijwerkingen zijn echter onschuldig, en geen reden tot paniek. Ervaar je toch ongemakken? Neem dan direct contact op met je huisarts of reguliere zorgverlener.

Houd er rekening mee dat Apexx01 niet geschikt is voor kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, en mensen die (antidepressiva) medicatie gebruiken wat SSRI bevat.

Ingrediënten & Kwaliteit 

De ingrediënten in Apexx01 bevatten vitaminen, mineralen, eiwitten & aminozuren, omega-vetzuren, kruiden & plantaardige stoffen, superfoods en organische verbindingen. Bekijk hier het volledige overzicht van de ingrediënten.

We maken gebruik van orthomoleculaire doseringen voor de meeste vitamines. 

Orthomoleculaire doseringen zijn veel hogere doseringen van vitamines dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden. In orthomoleculaire geneeskunde gaat het erom dat je precies de juiste moleculen (vandaar moleculair) binnenkrijgt die nodig zijn om gezond te worden en te blijven. Megadoseringen van vitamines helpen ons dan om het algemene gezondheidsniveau, dat sterk achteruit gaat door onze westerse levensstijl, weer op te krikken.

Mitochondriën zijn essentiële organellen die overal in onze cellen van het lichaam worden aangetroffen, waaronder spiercellen, levercellen en hersencellen. Ze worden vaak de "energiefabriekjes" van de cel genoemd, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het produceren van het grootste deel van de energie die nodig is om de cel te laten functioneren. 

Een goede mitochondriale functie is essentieel voor de algehele gezondheid en disfunctie van mitochondriën is in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder neurodegeneratieve aandoeningen, hart- en vaatziekten en diabetes. Daarom is het behoud van een gezonde mitochondriale functie cruciaal voor een optimale gezondheid en ziektepreventie. 

Klik hier voor meer informatie.

Alle ingrediënten in Apexx01 zijn non-GMO. Echter, niet alle ingrediënten worden van nature als biologisch geclassificeerd, zoals mineralen. In sommige gevallen hebben we ervoor gekozen om een ingrediënt van een niet-biologische leverancier te gebruiken omdat we hebben geconcludeerd dat het van hogere kwaliteit is en nog steeds voldoet aan de strenge normen van NSF Certified for Sport®. Met onze ervaring in de industrie en een focus op continue verbetering, blijkt dat biologisch niet altijd het beste is als het gaat om enkele ingrediënten. Daarom kunnen we de volledige formule niet als biologisch labelen. Echter, elk ingrediënt en elke batch die we maken wordt uitvoerig getest op de kwaliteit.

Wij nemen de kwaliteit van onze ingrediënten erg serieus. Daarom halen we onze ingrediënten enkel uit bronnen met een uitstekende reputatie en een bewezen staat van dienst. Elk ingrediënt is uitvoerig getest en voldoet aan strenge eisen, zoals NSF Certified for Sport® en externe testnormen

Ja, kwaliteit is van groot belang voor ons product. Elk ingrediënt is daarom uitvoerig getest op zuiverheid en kwaliteit. Ook elke batch wordt daarnaast getest op zuiverheid en kwaliteit.

Ja dat is zo!

Ja, dat is het zeker!