Wordt Apexx01 Partner.

Als je enthousiast bent over Apexx01 en het graag aan anderen aanbeveelt, geloven wij dat je hiervoor beloond moet worden. Schrijf je gratis in voor ons Partner Programma en wordt beloond voor je inzet!

Lees Meer
 • Banana Cinnamon Smoothie

  Ingrediënten:
  ✦ 1 scoop Apexx01
  ✦ 1 kopje amandelmelk
  ✦ 1 banaan
  ✦ 1 theelepel kaneel
  ✦ ½ kopje (bevroren) ananasstukjes of ananassap
  ✦ ½ theelepel gemberpoeder

  Bereidingswijze: Snijd de banaan in stukjes boven de blender. Voeg de rest van de ingrediënten toe, en mix tot de smoothie een glad geheel vormt. Pas de consistentie aan met meer amandelmelk of water indien nodig.

 • Tropical Green Smoothie

  Ingrediënten:
  ✦ 1 scoop Apexx01
  ✦ 1 kopje (bevroren) mango stukjes
  ✦ 1 kopje verse spinazie
  ✦ ½ kopje ananassap
  ✦ ½ kopje amandelmelk

  Bereidingswijze: Voeg alle ingrediënten toe in een blender en mix tot de smoothie een glad geheel vormt. Pas de consistentie aan met meer amandelmelk, ananassap of water indien nodig.

 • Sweet Strawberry Smoothie

  Ingrediënten:
  ✦ 1 scoop Apexx01
  ✦ 1 banaan
  ✦ 1 kopje (bevroren) aardbeien
  ✦ 1 kopje amandelmelk (of melk naar keuze)

  Bereidingswijze: Snijd de banaan in stukjes boven de blender. Voeg de rest van de ingrediënten toe, en mis tot de smoothie een glad geheel vormt. Pas de consistentie aan met meer (amandel)melk of water indien nodig.

Voor Iedereen.

We waarderen je inbreng en zijn blij dat je hier bent! Jouw feedback is belangrijk voor ons. Of je nu vragen hebt, complimenten, klachten, suggesties of gewoon je gedachten wilt delen, we staan klaar om te luisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail.