Meteen naar de content
WORDT PARTNER

Wordt een een exclusief onderdeel van de Apexx01 reis.

Bij Nexxt Labs streven we naar kwaliteit, eenvoud en transparantie - waarden die ook centraal staan in ons Partner Programma. Ons Partner Programma bestaat uit een selectie Partners die onze passie voor Apexx01 delen. Als Apexx01 Partner krijg je de kans om Apexx01 aan te bevelen en hier commissies over te verdienen. Ontdek hoe je onderdeel kunt worden van ons Partner Programma.

wat is het partner programma?

Geen opstartkosten, geen verplichtingen, geen verrassingen.

Ons Partner Programma is simpel. Als partner kun je commissies verdienen. Wanneer jij klanten inbrengt, verdien je een royale commissie van 10%. Breng je ook andere partners aan, dan verdien je ook een extra 5% commissie over hun verkopen. 

Hoe meer klanten en partners je inbrengt, hoe meer je verdient. De commissies krijg je voor de levensduur van elke klant - zolang hun automatische levering loopt dus.

Elke partner inschrijving wordt gescreend. Wanneer je wordt toegelaten krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard waar je onder andere je actieve klanten, partner netwerk, en verdiensten kunt inzien.

Product Kwaliteit

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons product en zijn ervan overtuigd dat je Apexx01 graag wilt aanbevelen aan anderen. En daar willen we je graag voor belonen.   

Efficiënte Marketing

We vermijden dure tv-commercials en influencerkosten, waardoor we meer kunnen investeren in de kwaliteit van ons product en onze klanten. Bovendien houden we zo onze productprijs zo toegankelijk mogelijk voor iedereen.   

Samen Bereiken We Meer

"Alone, you may go fast, but together, we go further." We geloven sterk dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Sluit je aan bij onze missie om de wereld een gelukkigere en gezondere plek te maken.   

Eenvoud & Transparantie

Ons Partner Programma is helder en duidelijk. Je kunt simpelweg commissies verdienen door Apexx01 aan anderen aan te bevelen. Dat is alles.  

DUS... HOE WERKT HET NOU PRECIES? 

Laten we dit verduidelijken met een voorbeeld 

Stel je voor: Je bent Partner en introduceert Apexx01 aan je vrienden Sarah en Eric. Ze worden klant. Jouw beloning? Een blijvende commissie van 10% zolang ze klant blijven. Sarah wordt vervolgens ook Partner - en hier wordt het nog interessanter. Als Sarah dan haar vrienden Debby en Bob uitnodigt, ontvang je ook een commissie van 5% op hun aankopen - zolang ze klant blijven. Naarmate je netwerk van klanten en partners groeit, stijgen ook jouw verdiensten. 

Kortom: als Apexx01 Partner heb je een two-tiers-system: Tier 1, via je directe referrals (zoals Sarah en Eric), en Tier 2, via de referrals van je doorverwezen partners (zoals Debby en Bob). 

PRAKTISCHE DINGEN DIE JE WILT WETEN 

Is het Partner Programma iets voor jou?

Of je nu een content creator, medisch specialist of een toegewijde Apexx01-liefhebber bent, iedereen kan zich inschrijven als partner. We voeren vervolgens een korte screening uit om er zeker van te zijn dat je aan onze criteria voldoet. Als partner krijg je toegang tot royale doorlopende commissiebeloningen, ondersteuning en marketingmiddelen om je reis met Apexx01 te versnellen.

Bekijk hieronder onze Veelgestelde Vragen (FAQ) om de essentiële punten van ons Partner Programma snel in één overzicht te lezen. Als je meer informatie wilt of andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Wordt Partner

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wie kan deelnemen aan het Partner Programma?

Ons Partner Programma staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder. We voeren echter een screening uit op basis van het inschrijfformulier om ervoor te zorgen dat je aan bepaalde criteria voldoet. Dit is essentieel om de integriteit van ons merk (Apexx01) te waarborgen.

Hoewel velen van onze partners aanvankelijk tevreden klanten zijn, is het geen vereiste om klant te zijn om deel te nemen aan het programma. Wel adviseren potentiële partners echter sterk aan om Apexx01 eerst zelf uit te proberen, omdat deze persoonlijke ervaring je kan helpen de voordelen ervan meer te waarderen.

Hoe meld ik me aan om partner te worden? 

Simpel. Vul ons aanmeldformulier in en maak je inloggegevens aan. Zodra je het formulier hebt ingediend voeren wij een screening uit op basis van de door jouw aangeleverde informatie. Het is dus van belang dat je zoveel mogelijk informatie aanlevert.

In sommige gevallen vragen kunnen we om meer informatie vragen. Je ontvangt een e-mail wanneer je account is goedgekeurd. Je kunt dan inloggen en krijgt toegang tot je persoonlijke dashboard om meteen aan de slag gaan.

Moet ik een contract ondertekenen? 

We werken zonder contracten. In plaats daarvan hebben we eenvoudige Algemene Voorwaarden waarmee je akkoord dient te gaan wanneer je je aanmeldt als partner. Deze voorwaarden zijn essentieel en we raden aan om ze door te nemen.

We brengen geen opstartkosten in rekening, en er zijn geen minimaal vereiste werkuren. We eisen alleen dat je onze merkintegriteit respecteert en onze richtlijnen volgt die je kunt vinden in onze marketingmiddelen in je persoonlijke dashboard.

Kan ik wereldwijd verkopen? 

Op dit moment zijn onze verzendservices exclusief voor Nederland. Daarom is het belangrijk voor partners om te weten dat je alleen gemachtigd bent om Apexx01 te verkopen aan klanten die in Nederland wonen.

Hoe werkt de commissie structuur? 

Ons doel is om het Partner Programma zo eenvoudig mogelijk te houden. Wanneer iemand een aankoop doet via jouw unieke referral-link, verdien je een commissie van 10%.

Bovendien bieden we meer voordelen voor het uitnodigen van meer partners. Voor elke aankoop die wordt gedaan via de referral-link van jouw geworven partners, ontvang je een commissie van 5%.

Je commissies voor automatische leveringen verdien je levenslang, dus zolang het actief is. Klanten kunnen op elks gewenst moment hun automatische levering pauzeren, stoppen, of herstarten.

Welke (marketing)middelen en ondersteuning worden aan partners geboden? 

We bieden diverse marketingmaterialen en middelen die je direct vanuit je dashboard kunt raadplegen en gebruiken. Deze materialen zijn ontworpen om je te helpen Apexx01 effectief te promoten.

Als je creatieve ideeën hebt of aangepaste marketingcontent, zoals een productvideo, wilt ontwikkelen, kun je deze aan ons voorleggen. We zullen je inzending dan beoordelen en kijken of het in lijn is met ons merk. Meer informatie hierover lees je in onze merkrichtlijnen.

Ondersteuning is ook direct beschikbaar via je persoonlijke dashboard. Je kunt een chat starten met medepartners binnen je netwerk of voor specifieke vragen gemakkelijk contact met ons opnemen. We staan klaar om je Apexx01 reis succesvol te maken!

Hoe werkt het uitbetalingssysteem? 

Ons uitbetalingssysteem werkt op maandelijkse basis via PayPal. Maandelijks krijg je je verdiensten van de afgelopen maand uitbetaald op je PayPal account. Als je nog geen PayPal-account hebt, zorg er dan voor dat je er hier een aanmaakt (het is gratis en eenvoudig).

Je kunt eenvoudig je saldo bijhouden via je dashboard. Hier vind je een duidelijk overzicht van je verdiensten en de status van je uitstaande uitbetalingen.

Soms kan het 24 uur duren voordat je verkopen zichtbaar zijn.

Hoe kan ik mijn prestaties en inkomsten bijhouden? 

Je kunt eenvoudig je prestaties en inkomsten bijhouden via je persoonlijke dashboard. Ons gebruiksvriendelijke dashboard biedt inzicht in je activiteiten - zo zie je real-time gegevens over je actieve klanten, netwerkstructuur, verdiende commissies en het saldo dat klaar staat voor uitbetaling.

Kan ik Apexx01 promoten terwijl ik ook andere merken promoot? 

Ja, je kunt Apexx01 promoten terwijl je ook andere merken promoot. Ons Partner Programma beperkt je niet in eventuele andere samenwerkingen.