Return & Refund Policy

Ingangsdatum: 09-10-2023
Laatst bijgewerkt: 23-01-2024

Bij Nexxt Labs BV streven we ernaar om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. We begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop een terugbetaling of retourzending gewenst is en bieden daarom duidelijke richtlijnen over hoe ons retourbeleid en terugbetalingsproces werkt.  

In aanmerking komen voor Terugbetaling
1.1. Klanten kunnen een terugbetaling aanvragen in geval van ontevredenheid met Apexx01.
1.2. Terugbetalingsverzoeken moeten worden ingediend binnen 30 dagen na de aankoopdatum.

2. Terugbetalingsmethode
Terugbetalingen worden uitgegeven als tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop.

3. Staat van Geretourneerde Items
3.1. Nexxt Labs kan verzoeken om het product terug te sturen, dit is inclusief de pot met het (resterende) product.
3.2. Slechts één terugbetaling per huishouden is toegestaan.

4. Beperkingen op Terugbetalingen
4.1. Terugbetalingen worden slechts één keer per klant verstrekt. 
4.2. Klanten die een terugbetaling hebben aangevraagd, kunnen geen Apexx01 of toekomstige producten van Nexxt Labs BV meer bestellen na hun terugbetaling.
4.3. De volgende gegevens worden afgewezen voor toekomstige aankopen bij Nexxt Labs: uw adres, e-mailadres en betaalmethode (bankrekening).
4.4. Nexxt Labs BV behoudt zich het recht voor om terugbetalingen en aankopen bij te houden om naleving van dit beleid te waarborgen.

5. Retourneren van Product
Klanten die een terugbetaling aanvragen, moeten mogelijk de Apexx01-pot terugsturen naar Nexxt Labs BV als voorwaarde voor verwerking van de terugbetaling. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren niet worden vergoed. 

6. Annuleringsbeleid 
6.1. Klanten kunnen een terugbetaling aanvragen of hulp krijgen met betrekking tot het terugbetalingsbeleid door te bellen met onze klantenservice naar 063104668, een e-mail te sturen naar info@nexxtlabs.nl of door een live chat te starten op onze website www.nexxtlabs.nl.
6.2. Als u een e-mail stuurt voor een terugbetaling, moet het volgende hierin vermelden: uw naam, bestelnummer, aankoopdatum, adres, bankgegevens en de reden voor uw ontevredenheid. We zullen instructies geven over hoe en waar u uw product kunt retourneren indien nodig. De terugbetaling zal worden overgemaakt naar uw bankrekening binnen 6 weken na ontvangst van het geretourneerde product.

7. Ruilen / Beschadigd Product
7.1. Als de ontvangen Apexx01-pot beschadigd is bij levering, komen klanten in aanmerking voor een gratis ruil. We zullen het beschadigde product direct vervangen na verificatie van de schade. Neem ook contact met ons op door te bellen met onze klantenservice naar 0631046687, een e-mail te sturen naar info@nexxtlabs.nl, of door een live chat te starten op onze website op www.nexxtlabs.nl.
7.2. Als u een e-mail stuurt voor een vervanging, vermeld dan het volgende: uw naam, bestelnummer, aankoopdatum, adres en een foto van het beschadigde product, bijv. de pot.
7.3. We kunnen de klant vragen om de originele pot terug te sturen. De kosten voor het terugsturen worden in dat geval gedekt door Nexxt Labs BV.

8. Retourproces
8.1. Klanten die een product willen retourneren, moeten binnen 28 dagen na de aankoopdatum contact opnemen met onze klantenservice via 0631046687 of info@nexxtlabs.nl, of een live chat starten op onze website op www.nexxtlabs.nl.
8.2. Bij goedkeuring van het retourverzoek ontvangt de klant instructies over het retourneren van het product.
8.3. Retourzendingen moeten vergezeld zijn van het ordernummer en de reden voor retournering.

9. Terugbetaling na ontvangst van geretourneerd product
9.1. Na ontvangst van het geretourneerde product zal Nexxt Labs BV de staat van het product controleren.
9.2. Als het product voldoet aan de retourvoorwaarden, wordt de terugbetaling verwerkt op de oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product.
9.3. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders aangegeven door Nexxt Labs BV.

Dit retour- & terugbetalingsbeleid kan door Nexxt Labs BV worden gewijzigd. Klanten worden aangemoedigd om dit beleid regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van eventuele updates of wijzigingen.